Sipet de sidef si TMC Holidays te trimit in vacanta!

Concurs

 

Cele mai frumoase vacante in familie se petrec la malul marii, iar Sipet de Sidef si TMC Holidays te trimit in vacanta! Pentru ca ne pasa de tine si pentru ca ne dorim sa ai o vacanta deosebita plina de momente speciale, iti oferim un weekend All-Inclusive la Mera Resort Venus sau Mera Onix pentru tine si familia ta.

 

Ce trebuie sa faci?

Comanda de pe www.sipetdesidef.ro de minim 500 RON in perioada 21.03.2018 – 31.05.2018 si esti inscris automat in concurs. Se vor alege 2 castigatori care vor petrece cate un weekend All-Inclusive in perioada 22-24.06.2018 la Mera Resort Venus si un weekend All-Inclusive 7-9.09.2018 la Mera Onix.

Regulamentul oficial al campaniei este disponibil  aici .

 

Detalii premiu:

Mera Resort Venus este complexul de 4*, all inclusive, perfect pentru familia ta, care se evidentieaza prin serviciile sale exceptionale daruind amintiri remarcabile. Mera Resort isi primeste oaspetii in 373 camere elegante, moderne, cu vedere la mare care satisfac solicitarile tuturor, de la familiile cu copii pana la grupurile mari. Mera Sky, Mera Blue si Mera Villas alcatuiesc complexul Mera Resort insumand 328 de camere duble, 18 apartamente si 27 de vile, conectate printr-o receptie comuna si spatioasa.

Avand la baza calitatea si diversitatea serviciilor, Mera Resort vine in intampinarea oaspetilor cu o gama ampla de activitati de petrecere a timpului liber coordonata de animatori profesionisti, piscina pe o suprafata de 1000 m² si aqua park incalzit, dar si loc de joaca interior si exterior.

Mera Onix este noul resort All-Inclusive din Cap-Aurora unde te poti bucura de camere spatioase cu priveliste spectaculoasa, de perfectiunea unui infinity pool sau de intimitatea propriului jacuzzi. Incepand cu 1 Iulie, Mera Onix isi deschide usile doar pentru tine, pentru a te intampina intr-o atmosfera calda, prietenoasa si relaxanta.