Alessia este o fetita adorabila, care s-a apropiat de Sipet de sidef in ianuarie 2016, cand, in sfarsit, visul de a deveni printesa de ziua ei, a devenit realitate. Si-a numit rochita Violeta si a „rupt” multe inimi, din postura de printesa. Inclusiv pe a noastra.

Micuta prietena cu ochisorii albastri este sensibila si delicata si adora sa fie rasfatata de cei dragi. Si cam e. 

La randul ei, iubeste si rasfata pisicile, animalele ei preferate. Ii plac si caii, dar e prea mica sa se apropie prea tare de ei si mai asteapta sa treaca timpul si sa prinda curaj.
Pentru ca se simte grozav imbracata cu rochitele de la Sipet de sidef, de cand ne-a descoperit, la fiecare serbare straluceste cu o noua rochita de joaca. La una dintre ele, si-a dorit sa se imbrace cu o rochita galbena si frumoasa…de zambila. Frumoasa a fost, doar ca verdele a lipsit cu desavarsire.
Si pentru ca trebuia sa aiba si o rochita cu (putin) verde, aceasta a fost si cea care i-a purtat noroc, ajutand-o sa castige concursul lunii MAI (luna florilor). Aleasa special pentru serbarea finalului de an scolar a fost una rosie, care a atras toate privirile (ea si cosuletul plin cu cirese coapte!) si intre faldurile careia s-a regasit si o nuanta de verde.
Alessiei ii plac toate culorile si toate florile, fapt care face, ca misiunea noastra sa nu se sfarseasca aici. O vedem cum creste de la an la an, ne bucura sa fim partasi ai frumoasei ei transformari si ne dorim sa-i purtam noroc, pe tot parcursul luminoasei ei povesti de viata.