Sipet de sidef, un cufar cu amintiri dragi

Mi-am dorit mereu lucruri speciale si mi-am propus sa adun intr-un cufar, pentru fiecare dintre fetitele noastre, amintirile cele mai dragi din perioada copilariei. De cand s-au nascut , fiecare eveniment  a fost un bun prilej de a le face lucruri deosebite : rochite, accesorii, pantofiori etc. Nu o data s-a intamplat, sa nu gasesc ceva potrivit prin magazinele din oras! Ori aveam pantofiori si nu gaseam rochita, ori modelul era dragut dar materialele erau "ieftine" si indoielnice ori culoarea era nepotrivita. Si, de fiecare data, apelam la propria creativitate, la prietena mea, creatoare de pantofi (care i-a facut Theei prima pereche de pantofiori rosii, la varsta de 6 luni!), alergam dupa catifele, matasuri si dantele, asortam, ambalam si eram fericita! Apoi, atunci cand am avut privilegiul de a ma afla in postura de nasa de botez, sigur ca nu am gasit trusoul potrivit si asortat (cu finutii mei speciali, cu anotimpul, cu...tinutele naselor mici!) Asadar...l-am creat :)

Foto Andreea Tocan (Owner/Designer Andreea Tocan)

Treptat, in "sipetele de sidef" ale fetelor noatre s-au adunat lucrusoare dragi: rochitele de poveste de la botez si de la 1 an, de la diferite petreceri si serbari, hainutele cu care le-am scos din maternitate, pantofiorii, bijuteriile, felicitarile si mesajele primite de la prieteni, inca de la nasterea lor (adunate si printate!), fotografii, primele biberoane, suzete, scutece, cutiute cu suvitele de la mot, primii dintisor cazuti, diplome etc. Fiecare dintre ele are propria poveste scrisa de mine, inca din prima clipa in care am aflat ca exista. Sunt lucruri foarte dragi pe care copiii nostri le vor mosteni si care ii vor insoti in viata! Si pana atunci, pana cand copilul (devenit adult!) va cauta prin sipet hainute moi, mirosuri si culori dragi, noi, mamele, in puterea noptii sau cand ne apuca nostalgia , vom gasi un loc in care sa ne retragem si sa cautam la randu-ne prin el, amintirea copilului de altadata.

Atelierul sipet de sidef

Atelierul Sipet de sidef se afla intr-o mica mansarda intima, luminoasa si prietenoasa, aflata la doi pasi de centrul Bucurestiului, un spatiu tot mai neancapator cu fiecare an care trece. Aici zamislesc minuni colorate cu ace, ate, tesaturi, nasturi din sidef si dantele, cele cateva croitorese pricepute si de aici pleaca spre familiile care ne descopera, cele mai frumoase hainute.

Experienta Sipet de sidef

Ajungeti la noi pentru ca o persoana minunata si-a facut timp sa va povesteasca despre ceea ce suntem sau ne-ati gasit intamplator, sceptici sau optimisti, grabiti sau rabdatori din cale-afara. De cele mai multe ori insa, stiti inca de la prima vizita (reala sau virtuala), in adancul sufletului, ca ati facut alegerea potrivita. Si asa este. Ba, mai mult, v-ati ales…cu niste prieteni in plus. Iar prietenii ofera daruri, stiu cand trebuie sa va felicite si au mereu pregatita o vorba buna. Va puteti bizui pe ei. Puteti conta…pe Sipet de sidef! Trebuie doar sa faceti primul pas, ca sa stim incotro sa ne aruncam privirea!

Printese adevarate

Printesa Miruna, Sibiu

Afla mai multe

Printesa Flavia, Baia Mare

Afla mai multe

Printesa Elena, Bucuresti

Afla mai multe

Printesa Carla, Buzau

Afla mai multe

Newsletter

Pentru ca doar asa puteti fi la curent cu tot ceea ce se intampla la Sipet de sidef, veti afla despre promotiile noastre si despre noile colectii.

Inchide