Sipet de sidef, un cufar cu amintiri dragi

Mi-am dorit mereu lucruri speciale și mi-am propus să adun într-un cufăr, pentru fiecare dintre fetițele noastre, amintirile cele mai dragi din perioada copilăriei. De când s-au născut, fiecare eveniment a fost un bun prilej de a le face lucruri deosebite: rochițe, accesorii, pantofiori etc. Nu o dată s-a întamplat, să nu găsesc ceva potrivit prin magazinele din oras! Ori aveam pantofiori și nu găseam rochița, ori modelul era drăguț dar materialele erau de proastă calitate ori culoarea era nepotrivită.Și de fiecare dată apelam la propria creativitate, la prietena mea, creatoare de pantofi (care i-a făcut Theei prima pereche de pantofiori roșii, la varsta de 6 luni!), alergam dupa catifele, mătăsuri si dantele, asortam, ambalam și eram fericită! Apoi, atunci cand am avut privilegiul de a mă afla in postura de nașă de botez, sigur că nu am găsit trusoul potrivit si asortat (cu finuții mei speciali, cu anotimpul, cu...ținutele nașelor mici!) Așadar...l-am creat :)

Foto Andreea Tocan (Owner/Designer Andreea Tocan)

Treptat, în "sipetele de sidef" ale fetelor noatre s-au adunat lucrușoare dragi: rochițele de poveste de la botez și de la 1 an, de la diferite petreceri și serbări, hainuțele cu care le-am scos din maternitate, pantofiorii, bijuteriile, felicitările și mesajele primite de la prieteni, înca de la nașterea lor (adunate și printate!), fotografii, primele biberoane, suzete, scutece, cutiuțe cu șuvițele de la moț, primii dințisori căzuti, diplome etc. Fiecare dintre ele are propria poveste scrisă de mine, înca din prima clipă in care am aflat ca există. Sunt lucruri foarte dragi pe care copiii noștri le vor moșteni și care îi vor însoți în viață! Și până atunci, până când copilul (devenit adult!) va căuta prin sipet hăinuțe moi, mirosuri și culori dragi, noi, mamele, în puterea nopții sau când ne apucă nostalgia, vom găsi un loc în care să ne retragem și să căutăm la rându-ne prin el, amintirea copilului de altădată.

Atelierul sipet de sidef

Atelierul Sipet de sidef se află într-o mică mansardă intimă, luminoasă și prietenoasă, aflată la doi pași de centrul Bucureștiului, un spațiu tot mai neîncăpător cu fiecare an care trece. Aici zămislesc minuni colorate cu ace, ațe, țesături, nasturi din sidef si dantele, cele câteva croitorese pricepute și de aici pleacă spre familiile care ne descoperă, cele mai frumoase hăinuțe.

Experiența Sipet de sidef

Ajungeți la noi, pentru că o persoană minunată și-a făcut timp să vă povestească despre ceea ce suntem sau ne-ați găsit întamplător, sceptici sau optimisti, grabiți sau răbdători din cale-afară. De cele mai multe ori însă, stiți încă de la prima vizită (reală sau virtuală), în adancul sufletului, că ați făcut alegerea potrivită. Și așa este. Ba, mai mult, v-ați ales…cu niște prieteni în plus. Iar prietenii oferă daruri, știu când trebuie să vă felicite și au mereu pregătită o vorbă bună. Vă puteți bizui pe ei. Puteți conta…pe Sipet de sidef! Trebuie doar să faceți primul pas, ca să știm încotro să ne aruncăm privirea!

Printese adevarate

Printesa Miruna, Sibiu

Afla mai multe

Printesa Flavia, Baia Mare

Afla mai multe

Printesa Elena, Bucuresti

Afla mai multe

Printesa Carla, Buzau

Afla mai multe

Newsletter

Pentru ca doar asa puteti fi la curent cu tot ceea ce se intampla la Sipet de sidef, veti afla despre promotiile noastre si despre noile colectii.

Inchide