Termeni si conditii

 

Termenii si conditiile generale se vor aplica tuturor vanzarilor de bunuri si servicii de catre S.C. SIPET DE SIDEF S.R.L, prin intermediul magazinului online www.sipetdesidef.ro

Folosirea acestui site implica acceptarea termenilor si conditiilor listate mai jos.

 

1. Informatii despre produs

Produsele comercializate prin intermediul site-ului www.sipetdesidef.ro sunt produse noi si in momentul livrarii sunt insotite de bon/factura fiscala, conform legislatiei in vigoare. Produsele sunt oferite in conditiile respectarii prevederilor prezentului contract si in limita stocului disponibil. Din acest motiv SIPET DE SIDEF isi asuma dreptul de a nu onora o anumita comanda in cazul in care respectivul produs nu se mai regaseste in stocul magazinului sau din motive independente de SIPET DE SIDEF.

Preturile afisate pe site contin TVA (19% din valoarea produsului).

Pretul de achizitie tiparit pe bonul/factura fiscala va fi acelasi cu cel afisat pe site in momentul plasarii comenzii, mai putin in cazul acordarii reducerilor pentru clientii membri, unde valoare finala va fi cea din emailul de confirmare. Ne rezervam dreptul de a schimba pretul produselor fara o notificare prealabila. Ne asumam raspunderea ca valoarea comenzii nu se va modifica dupa confirmarea acesteia prin email de confirmare la adresa specificata de dumneavostra la inregistrare.

SIPET DE SIDEF nu ofera nici o garantie, in afara de cele prevazute de legislatia aplicabila, in ceea ce priveste inclusiv, dar fara limitare la, functionarea acestui site, informatia, corectitudinea descrierilor, actualizarea continutului, produsele de pe site precum si potrivirea lor pentru un anumit scop. Cumparatorul este de acord in mod expres ca folosirea acestui site si cumpararea produselor se face pe propriul risc, singura derogare reprezantand obligatia SIPET DE SIDEF de a acorda utilizatorilor dreptul de denuntare unilaterala a contractului conform legislatiei in vigoare, drept detaliat in cuprinsul acestui document.

Ne straduim sa redam cat mai exact culoarea produselor afisate pe site, insa culoarea pe care o vedeti dumneavoastra depinde de monitorul utilizat si de setarile acestuia. Nu suntem responsabili pentru posibilele diferente de culoare intre cele afisate pe monitorul dumneavoastra si cele ale produselor. Masurile produselor sunt conform standardelor internationale. Nu ne asuman raspunderea, in cazul in care varsta mentionata pe produs nu se potriveste cu masura copilului dumneavoastra. In cazul in care marimea nu se potriveste copilului dumneavoastra, produsul se poate schimba, retusa sau inlocui, conform mentiunilor anterioare.

 

2. Garantia produselor

Toate produsele comercializate de catre site-ul nostru, beneficiaza de conditii de garantie conforme legislatiei in vigoare si politicilor comerciale ale producatorilor. Produsele sunt noi si sunt confectionate in atelier propriu sau achizitionate de la terti furnizori.

3. Comanda

Daca SIPET DE SIDEF confirma comanda, acest lucru va implica o acceptare completa a termenilor Comenzii. Acceptarea comenzii de catre SIPET DE SIDEF se considera finalizata atunci cand exista o confirmare electronica (email) din partea SIPET DE SIDEF catre Cumparator, conform careia comanda a fost verificata si urmeaza sa intre in procesul de livrare, fara a necesita o confirmare de primire din partea cumparatorului. SIPET DE SIDEF nu considera in niciun moment o comanda neconfirmata, adica pentru care nu a fost trimis email de confirmare, ca avand valoarea unui Contract.

Prezentul Contract intra in vigoare la confirmarea Comenzii de catre SIPET DE SIDEF. Confirmarea se face electronic (email) dupa pregatirea comenzii.

4. Modalitati de plata

Plata se poate face on-line cu cardul sau la livrare, ramburs in numerar/cu cardul la POS.

a) Ramburs sau numerar - veti plati direct curierului contravaloarea coletului sau achitati numerar sau cu card la POS in showroom-ul din Bucuresti

Adresa Showroom: Str.Justitiei nr.9, sector 4, Bucuresti, zona Unirii-Mitropolie-11 Iunie

Program: Luni-Vineri, in intervalul orar 9:00-16:00 (cu rezervare telefonica prealabila la 0752 113 716)

b) Plata cu cardul online

Se poate efectua plata online folosind cardul personal, in conditii de siguranta deplina. Cardurile acceptate la plata sunt cele emise sub siglele VISA (Classic si Electron) si MASTERCARD (inclusiv Maestro, daca au cod CVV2/CVC2). Nu este perceput nici un comision suplimentar pentru tranzactii. Pentru asigurarea securitatii tranzactiilor, Sipetdesidef.ro foloseste platforma PlatiOnline. Pentru finalizarea corecta a tranzactiei, trebuie sa furnizezi codul cardului (toate cifrele din cele patru grupe de pe fata cardului, fara spatii), data de expirare si ultimele trei cifre de pe spatele cardului inscriptionate pe banda cu semnatura ta (in functie de card, pot lipsi). Indiferent de valuta pe care o ai in cont, tranzactiile se fac in lei, la cursul de schimb al bancii tale.

Procesarea datelor de card se face in mod exclusiv prin intermediul platformei PlatiOnline. Sipetdesidef.ro nu solicita si nu stocheaza nici un fel de detalii referitoare la cardul tau.

Pe extrasul de cont va aparea tranzactia cu denumirea "sipetdesidef".
Daca doresti sa anulezi o tranzactie te rugam sa ne contactezi imediat telefonic sau prin email. Anularea tranzactiei se va face in maxim 24 de ore lucratoare daca comanda pe care ai plasat-o nu a fost expediata. Daca comanda ta a fost expediata, nu mai este posibila anularea tranzactiei (va trebui sa returnezi mai intai comanda, apoi iti vom rambursa banii, vezi sectiunea Retur). Dupa anularea unei tranzactii prin card, banca emitenta va debloca suma blocata in contul tau in termen de 1-30 de zile, in functie de politica acesteia.

Produsele comandate trebuie achitate integral, in caz contrar nu se va efectua livrarea.


5. Reclamatii

SIPET DE SIDEF raspunde in perioada de garantie pentru calitatea produselor vandute. Conditiile de garantie acordate consumatorilor sunt in conformitate cu Legea 449/2003 si O.G. 21/1992.

Reclamatiile vor fi efectuate conform specificatiilor de mai jos, in caz contrar nefiind luate in considerare:

- reclamatiile se transmit in scris la adresa [email protected];

- reclamatiile se transmit în maxim 48 ore de la data receptionarii comenzii de catre comparator;

- reclamatia va fi însotita de date concrete legate de numarul comenzii, numarul bonului fiscal, numarul coletelor, modalitatea de transport, motivul reclamatiei, cauzele presupuse a fi condus la reclamatie, pretentiile clientului.

SIPET DE SIDEF va raspunde reclamatiei în termen de max. 10  zile lucratoare de la primirea acesteia. In vederea solutionarii reclamatiei, SIPET DE SIDEF poate sa decida:

- remedierea marfii reclamate pe cheltuiala sa;

- plata contravalorii marfurilor;

- respingerea reclamatiei;

Nicio reclamatie nu va fi luata in calcul daca marfa a fost modificata sau s-a intervenit in orice fel asupra ei.

Prezenta enumerare nu este limitativa.

Nu pot fi returnare produse care au fost executate pe baza de dimensiuni specifice fiecarui copil, dimensiuni primite de la client, in masura in care acestea au fost respectate intocmai 

Clientul nu este indreptatit sa solicite daune de interese cu privire la calitatea sau cantitate

 

Politica privind protectia datelor personale:

Conform cerintelor Legii nr. 677/2001 pentru protectia persoanelor cu privire la prelucrarea datelor cu caracter personal si libera circulatie a acestor date, modificata si completata si ale Legii nr. 506/2004 privind prelucrarea datelor cu caracter personal si protectia vietii private in sectorul comunicatiilor electronice si in conformitate cu Regulamentul 679/2016 aplicabil din 25.05.2018, S.C. SIPET DE SIDEF SRL are obligatia de a administra in conditii de siguranta si numai pentru scopurile specificate, datele personale pe care ni le furnizati despre dumneavoastra sau o alta persoana. Scopul colectarii datelor cu caracter personal este de a opera si livra comenzile efectuate de dumneavoastra.

- Principii de protectie a datelor: Colectarea datelor personale se va face numai in scopurile specificate, explicite si legitime; Datele nu vor fi procesate catre terti intr-o maniera incompatibila cu acele scopuri; Datele personale vor fi exacte, iar acolo unde este necesar, actualizate;Procesarea datelor se va face intr-o maniera legala, corecta si transparenta;Toate datele personale vor fi pastrate confidential si stocate intr-o maniera ce asigura securitatea necesara; Datele personale nu vor fi distribuite persoanelor terte decat in cazul in care acest lucru este necesar in scopul oferirii de servicii conform acordurilor;Persoanele vizate au dreptul de a solicita accesul la datele personale, rectificarea si stergerea acestora, impotrivirea sau restirctionarea de la procesarea datelor, cat si de la dreptul de portabilitate a datelor;

- Datele personale - inseamna orice informatie care poate fi legata de o persoana fizica identificata sau identificabila; Datele personale includ toate tipurile de informatii directe sau indirecte (si anume utilizate in legatura cu alte date) ce se refera la persoana subiect, cum ar fi nume, data de nastere, adrese, adrese de email, numere de telefon, etc.

- Colectarea datelor personale - Datele pe care le colectam pot include urmatoarele: Numele si datele de contact (nume/prenume/adresa de email/adresa postala/numar de telefon/data de nastere a dvs/a copiilor); Colectam parole si informatii de securitate similare folositepentru autentificarea si pentru accesarea contului; Colectam date despre dispozitivul dvs. si despre modul in care dvs. si dispozitivul interactionati cu produsele noastre; Colectam date despre caracteristicile pe care le utilizati si articolele pe care le achizitionati si paginile web pe care le vizitati; colectam date despre dispozitivul si reteaua pe care le utilizati pentru a va conecta la produsele noastre. Acestea includ date despre sistemele de operare si aplicatiile software instalate pe dispozitivul dvs., inclusiv cheile de produs, adresa IP, setarile regionale si setarile de limba.

- Scopul colectarii datelor: informarea clientilor privind situatia contului lor inclusiv validarea, expedierea si facturarea comenzilor, rezolvarea anularilor sau a problemelor de orice natura referitoare la o comanda, la bunurile si serviciile achizitionate; realizarea de etichete personalizate cu numele fiecarui client in parte si transmiterea de felicitari cu ocazia zilelor onomastice ale copiilor; transmiterea de newslettere si/sau alerte periodice, prin folosirea postei electronice (email, SMS), numai in cazul in care persoana vizata si-a exprimat in mod explicit acordul; cercetarea de piata, urmarire si monitorizare a vanzarilor si comportamentului clientului.

- Accesul la datele personale este strict limitat personalului Sipet de sidef SRL, asociatilor care detin autorizatia necesara si nevoia clar definita pentru utilizarea datelor.

Daca utilizatorii nu doresc divulgarea datelor personale acestor companii, acestia sunt rugati sa contacteze Sipet de sidef SRL la adresa de email [email protected].

Vom procesa datele in mod sigur, vom aplica si mentine masuri tehnice adecvate pentru a proteja datele personale impotriva distrugerii sau pierderii accidentale sau ilegale, alterare, divulgare sau acces neautorizat, in mod special atunci cand procesarea presupune transmiterea datelor printr-o retea atat cat si impotriva oricarei alte forme de procesare ilegala.

- Accesul si rectificarea sau stergerea datelor personale - clientii au dreptul de a solicita in orice moment accesul la rectificarea, portabilitatea, stergerea sau restrictionarea procesarii datelor colectate; Pentru pastrarea datelor personale actualizate, recomandam utilizatorilor sa ne informeze despre orice schimbare sau discrepanta.

Daca nu doriti sa primiti noutati si oferte promotionale din partea noastra sau considerati ca abonarea dvs. s-a realizat din greseala, puteti trimite un mesaj la [email protected] cu textul "DEZABONARE".

Intrebari legate de securitatea datelor personale pot fi trimisa catre Sipet de sidef la adresa de email: [email protected]


Frauda

Orice incercare de a accesa datele personale ale altui utilizator, de a modifica continutul site-ului www.sipetdesidef.ro sau de a afecta performantele serverului pe care ruleaza site-ul www.sipetdesidef.ro, va fi considerata tentativa de frauda si va fi pedepsita penal conform legislatiei romane in vigoare de catre autoritatile competente.


Limitare de responsabilitate

Nu vom fi raspunzatori pentru: orice fel de prejudiciu (direct, indirect, accidental sau nu) ce rezulta din folosirea sau din incapacitatea de folosire a informatiei prezentate pe site si orice tip de erori sau omisiuni in continut care pot conduce la orice fel de pierderi.

Informatiile pot fi reproduse prin tiparire numai pentru uz personal.

Informatiile nu pot fi reproduse, distribuite sau transmise altei persoane sau incorporate in orice fel intr-un alt document sau material fara permisiunea prealabila scrisa a autorilor lor.


Forta majora

SIPET DE SIDEF isi rezerva dreptul sa intarzie sau sa anuleze livrari ale produselor comandate, daca acestea nu pot fi onorate din motive independente de SIPET DE SIDEF care includ: incendii, explozii, inundatii, conditii meteorologice extreme, epidemii, greve, actiuni guvernamentale, razboaie, acte de terorism, proteste, rascoale, tulburari civile sau alte impedimente de forta majora conform uzantelor legii romanesti.


Litigii

Orice litigiu aparut intre Utilizatori si SIPET DE SIDEF va fi rezolvat prin cale amiabila. In cazul in care nu s-a reusit stingerea conflictului pe cale amiabila, competenta revine instantelor de judecata romane.


Dispozitii finale

SIPET DE SIDEF isi rezerva dreptul de a efectua modificari ale prevederilor semnalate, precum si orice modificari asupra site-ului www.sipetdesidef.ro, structurii acestuia sau orice alte modificari ce ar putea afecta site-ul, fara a fi necesara vreo notificare prealabila catre utilizatori in acest sens.

 

Inchide